Frank.frankmediation.nl
Shares

Frank Mediation, hulp bij conflicten

Shares
Frank Mediation

FrankMediation, hulp bij conflicten

Dit is mijn eerste blogbericht! Al in 2016 geschreven. Ik ben vanuit passie een nieuw bedrijf gestart op 5 augustus 2016. Mijn bedrijf gaat over bemiddeling in conflicten. Ik help mensen hun conflicten op te lossen.

More...

Waar bemiddel ik in?

Ik kies daarbij vier deelgebieden; ik focus op één deelgebied. Mijn vier deelgebieden zijn:

  1. Arbeidsconflicten
  2. Echtscheidingen.
  3. Conflicten met buren.

Er spelen ontzettend veel conflicten in Nederland en ook nog van allerlei aard. Ik maak het veel mee. Om er voor mijn werk enige structuur in te brengen, gebruik ik de vier deelgebieden zoals ik hierboven al noemde.

Mijn focus

Frank Mediation

Ik focus mij op echtscheidingen. Dus je mag ervan uitgaan dat mijn blogposts daar in eerste instantie over gaan. Ook als ik andere dingen meemaak in mijn praktijk schroom ik niet daarover te schrijven. Uiteraard zijn mijn blogposts nooit te herleiden naar specifieke personen of situaties. Doe je mee?

Ik vind het erg leuk als er een reactie komt op wat ik plaats. Ik nodig je dan ook uit dit te doen. Ik leer daar zelf ook weer van. Al is het maar de manier van schrijven van mijn blogposts. Een geschreven tekst komt altijd anders over dan een mondeling verhaal.

Waar loop jij tegenaan? 

Dat is gelijk de uitnodiging die hierbij aan je doe: Waar loop jij tegen aan? Heb jij wel eens een conflict gehad omdat je iets hebt gelezen van iemand? Bijvoorbeeld een What’s App bericht, SMS, iets op je werk. Schrijf er eens over als reactie op deze blogpost. Je krijgt van mij altijd antwoord.  

About the Author Frank

In mijn werk houd ik mij bezig met familiekwesties en arbeidsgeschillen. De familiekwesties hebben voornamelijk betrekking op echtscheidingen en erfeniskwesties. De arbeidsgeschillen gaan over spanningen op het werk en (het afwenden van) ontslagprocedures. Ik ben geregistreerd bij de (inter-)nationaal erkende beroepsvereniging voor mediators, onderhandelaars, conflictcoaches en arbiters, genaamd het ADR (Alternative Dispute Resolution).

follow me on:

Leave a Comment: