Frank.frankmediation.nl
Shares

Oriënteer je eerst goed voordat je stappen onderneemt

Shares

Oriëntatie op jullie relatie

Voer een open en eerlijk gesprek met je partner in bijzijn van een onafhankelijke en neutrale persoon over jullie relatie. Daar kan je veel aan hebben. Een gesprek met Frank Mediation kan twee richtingen opgaan: 

More...

a. Of het levert jullie nieuwe gezichtspunten en mogelijkheden op om de relatie voort te zetten, in al of niet gewijzigde vorm óf

b. het is beter een beter besluit om de relatie te beëindigen en jullie gaan dat goed regelen.   

Wat is wijsheid in onze situatie?

Elke situatie is anders. Elke relatie is anders. De laatste jaren vragen steeds méér mensen zich af hoe en óf het verder moet met hun hun huwelijk of duurzame relatie. Het aantal echtscheidingen ligt hoog in Nederland. Gezien de aantallen stellen die uit elkaar gaan, zou je haast denken dat dat de oplossing zou zijn. Maar is dat altijd de oplossing? Soms wel, soms niet.  Het is goed om daar een open en eerlijk gesprek over te voeren. Frank Mediation biedt de mogelijkheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Wezenlijke kwesties bespreek je met elkaar!

Daar is moed voor nodig! Om echt het gesprek aan te gaan. Vaak loopt dit niet zoals je had gewild. Daarom is de aanwezigheid van een onafhankelijke en neutrale gespreksleider nodig. Frank Mediation durft de vragen te stellen en door te vragen. Dit is echt nodig om uit te vinden waar jullie nu staan. Als je van alle "mitsen en maren" bevrijdt bent, kunnen jullie bepalen welke richting voor jullie relatie het beste is. 

Frank Mediation is er niet alleen om echtscheidingen "te regelen"...

oriëntatiesessie

Nee, ik ben er om jullie te begeleiden naar het besluit wat bij jullie hoort. Een goede oriëntatie, een open houding naar jullie en oog en oor hebben wat er werkelijk bij jullie speelt, helpt jullie bij het nemen van een besluit. Een besluit waar jullie vierkant achter kunnen staan.  

Jullie investering in de oriëntatiesessie

Voor de oriëntatiesessies op jullie relatie nemen jullie en ik de tijd. Het is te belangrijk om dit snel af te doen. Daarin bespreken we heel veel en diepgaand. Het gesprek vindt plaats op neutraal terrein. Dat kan bij Frank Mediation in Deventer. Een oriëntatiegesprek bij u in de buurt behoort tot de mogelijkheden. 

Heb je een vraag? 

Stel hem hier

About the Author Frank

In mijn werk houd ik mij bezig met familiekwesties en arbeidsgeschillen. De familiekwesties hebben voornamelijk betrekking op echtscheidingen en erfeniskwesties. De arbeidsgeschillen gaan over spanningen op het werk en (het afwenden van) ontslagprocedures. Ik ben geregistreerd bij de (inter-)nationaal erkende beroepsvereniging voor mediators, onderhandelaars, conflictcoaches en arbiters, genaamd het ADR (Alternative Dispute Resolution).

follow me on:

Leave a Comment: