Frank.frankmediation.nl
Shares

Over Frank

Shares

Wat kan ik voor jullie betekenen? 

Twijfel je of je nog gelukkig bent binnen je huidige relatie of speel je met de gedachte te willen scheiden? Gebeurt er van alles in je leven die je huidige relatie op losse schroeven zet en weet je niet precies waarom je dit overkomt? Dan ben je hier op de website belandt die je verder kan helpen om hier duidelijkheid over te krijgen.

Deze website is bedoeld voor mensen die onzeker zijn over hun relatie en nog niet weten hoe het verder moet met hun relatie. Wil je je relatie eens bespreken en daarover gesprekken voeren in bijzijn van mij als deskundige dan ben je hier ook aan het goede adres.

Frank Mediation

Vergis je niet.

Contact zoeken met mij betekent niet per definitie dat je inzet op een echtscheiding. Er komen eerlijke gesprekken en je onderzoekt samen me je partner en met mij wat er bij jullie speelt en hoe je daarmee in de toekomst mee om wenst te gaan. Het is een gericht relatie onderzoek. Op basis daarvan kunnen jullie besluiten wat voor jullie het beste is. Daarom bestaan mijn diensten in hoofdzaak uit twee onderdelen, die ik verder verfijn, al naar gelang wat nodig is.

De tijd dat je op deze aardbol rondloopt moet je gebruiken om zoveel mogelijk diepgang in je leven aan te brengen. Relaties horen daarbij. En liefdesrelatie tussen partners is een intieme band van samenleven waar jullie bieden veel uit kunnen halen. Als daar twijfels ontstaan, kom je in nood. Het raakt namelijk de je diepste zijn. Op zo'n cruciaal punt in je leven heb je onafhankelijke, gespecialiseerde hulp nodig. Mijn rol daarbij is jullie bij te staan en jullie te begeleiden in het proces om het besluit te nemen over jullie relatie dat passend is voor jullie. Hebben jullie eenmaal dat besluit genomen, dan kan ik jullie nog verder helpen. Daarvoor bied ik mijn diensten aan.

Wat zeggen anderen? 

scheiding

"Wij gaan latten"

Daar waren wij niet opgekomen: ieder een eigen huis, maar toch samen! Er was nog voldoende liefde tussen ons. Wat een ontdekking. We hebben wat ruimte nodig. Tijdens de oriëntatiesessie kwamen we er achter dat we niet zonder elkaar kunnen, maar toch ook wat vriheid en rust nodig hebben. Latten bleek in ons geval de oplossing. Deze oriëntatiesessie bij Frank hebben ons anders naar elkaar en de situatie leren kijken. Onze kinderen waren verrast, maar zijn er nu heel blij mee".


Joop & Annet

Frank Mediation

"Ik leerde mijn grenzen aan te geven"

“Dat is kort gezegd waar het in ons geval om ging. Hij ging steeds over mijn grenzen heen en ik kon hem dat maar niet aan het verstand peuteren. Dat gaf veel stress. Nu ik dat veel duidelijker heb kunnen maken, verandert hij. Hoe zo iets je relatie onderdruk zet, is onvoorstelbaar. Ik ben blij dat we de oriëntatiesessie gedaan hebben. Anders was het toch echt anders gelopen. En dan maar de vraag of we daar nu zo gelukkiger onder geworden waren. Wij denken van niet. Wij raden de oriëntatiesessie echt aan als je het moeilijk hebt in je relatie".


Ageeth & Bas

Frank Mediation

"Scheiden doe je niet voor je lol..."

“Het was een moeilijke periode. Maar ik ben nog nooit zo dicht bij mezelf geweest als toen. Die sessie bij Frank waren ontwapenend. Het was confronterend, maar die kerel durft wel. Hij prikte door me heen. Ik neem die ervaring mee voor de rest van mijn leven. Heel bijzonder. Achteraf was ik er blij mee. Op dat moment baalde ik. Maar toch, een echte aanrader".


Edwin

Mijn verhaal 

Een aantal jaren geleden ben ik zelf gescheiden. Hoewel de scheiding op zich netjes verlopen is, gaat dat natuurlijk nooit helemaal zonder spanningen gepaard. We vormden een gezin met twee kinderen. Als conflicten in de privésituatie spelen, heeft dat de meeste impact. Ik ken de pijn maar al te goed. Het is fijn nu we dit zonder haat- en wrokgevoelens hebben weten af te sluiten. Het verwerken van wat er gebeurd is, is erg belangrijk. Mijn verhaal wil niet zeggen dat elk stel die mij inschakelt, rechtstreeks afstevent op een echtscheiding. Jullie maken zelf de keuze. Zo zijn er stellen die bij mij binnenkomen met de gedachte zo snel mogelijk de scheiding rond te willen hebben omdat ze nu helemaal klaar met elkaar zijn. Ook daar kan de uitkomst van de coaching en begeleiding verschillend zijn. Ja, soms is het zo duidelijk en is er geen beweging meer in de relatie te krijgen en dan is scheiden de beste oplossing is. Als dat zo is, gaan we dat traject in. De vraag is alleen hoe ga je dat traject in!

Frank Mediation

Hier maken we het verschil. Het gaat niet alléén om de echtscheiding zelf, maar ook om elkaar in emotioneel opzicht los te kunnen laten zonder dat jullie blijven hangen in haat- en wrokgevoelens jegens elkaar. Als je de gratis video opvraagt, vertel ik daar meer over.

Gelukkig heeft niet elk stel last van wrokgevoelens jegens elkaar, maar ze mogen later ook niet gaan ontstaan. Daarom is het belangrijk dat bij een echtscheiding bijzondere aandacht is voor emoties en hoe daarmee om te gaan.

Er zijn ook stellen die binnenkomen met de bedoeling te willen scheiden, maar die na een aantal gesprekken en coaching tot de ontdekking komen dat door misverstanden en miscommunicatie er zoveel stof over hun liefde is gewaaid dat als dat eenmaal opgelost is, scheiden voor hen niet het juiste besluit is. Zij zetten hun relatie met méér diepgang voort. Ook hen kan ik verder begeleiden om die diepgang verder inhoud te geven.

Zo zijn er ook cliënten die eerst willen onderzoeken hoe het met hen relatie ervoor staat alvorens zij een definitief besluit nemen. Ik heb de oriëntatiesessie ontwikkelt die hen hierbij helpt.

Dit is mijn motivatie ....

Frank Mediation

Mijn cliënten worden gelukkiger, blijer, standvastiger en meer ontspannen als we samen aan het probleem werken. Mensen in hun omgeving merken dat ook. Ik zie het als mijn taak om "de onderkant van de ijsberg boven water te krijgen  en te werken aan een structurele oplossing. 

Ik vind het belangrijk dat jullie een besluit nemen over jullie relatie die dicht bij jullie hart ligt. Het klinkt misschien vreemd, maar dat kan ook voor een echtscheiding gelden. Ik sta open voor elke vorm van samenleven en jullie besluit over jullie relatie. Mijn taak is om zoveel mogelijk aan te reiken waar jullie over kunnen nadenken. Ik weet uit mijn praktijk dat dat veel stellen helpt. 


Relatie onderzoek via Frank Mediation kan ook zonder mijn directe hulp. Niet elk stel wil direct met een deskundige om tafel en ik kan dat begrijpen. Daarom maak ik video's die heel specifiek ingaan op verschillende aspecten die met relatie problematiek te maken hebben. Ik geef oefeningen, tips en ik bied gespreksonderwerpen aan én ik geef daarin de structuur van de gesprekken aan. Die is zeer waardevolle en unieke informatie die je niet snel elders vindt. Ik raad jullie oprecht aan deze aan te schaffen. Daar heb je de rest van je leven ook veel aan. Dus daarom is het nooit een mis-investering.   

Verder schrijf ik regelmatig blogberichten en publiceer ik in allerlei magazines.Deze artikelen en blogberichten geven een algemeen beeld van mijn werk. Dat kan je delen met je vrienden en bekenden.

Altijd in ontwikkeling...

Eigenlijk kan je zeggen dat ik nooit klaar ben. Altijd op zoek naar meer diepgang en creatieve oplossingen voor relaties of het regelen van je echtscheiding houdt in dat ik dat deel. Vaak zet ik daar video's voor in. Als je de gratis video aanvraagt zal ik je per e-mail op de hoogte houden van nieuwe content.

Frank Mediation is ingeschreven bij de beroepsvereniging ADR

Frank Mediation

ADR is een onafhankelijk en internationaal register voor actieve en professionele arbiters, conflictcoaches, mediators en onderhandelaars. ADR maakt onderdeel uit van de Global Network Group. Inschrijving bij ADR garandeert dat de gecertificeerde beschikt over de vereiste kennisvaardigheden op het vakgebied en zich inzet om deze kennis toe te passen in de verschillende conflictsituaties waarmee de gecertificeerde te maken heeft/krijgt.

Door inschrijving bij ADR verplicht ik mij om het kennisniveau in stand te houden en te verdiepen waardoor deze kennis in de praktijk juist en correct kan worden toegepast (permanente educatie).

Toelating tot het ADR Register kan alleen gestand blijven als ik actief werkzaam blijf in de conflictbranche en mijn permanente educatie op peil houd. 

Frank Mediation

Frank Mediation, hulp bij conflicten is lid van de Nederlandse Mediationvereniging (NMv). Deze vereniging behartigt de belangen van ruim 2.400 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

De toekomst van mediation

Het veld van mediation is erg in beweging. De NMv pleit al jaren voor een betere [rechts]positie van de mediator. Door de positie van mediation een wettelijke status te geven wordt mediation een volwaardige alternatief voor de gang naar de rechter. In die wettelijke status wordt dan ook vastgelegd aan welke eisen een mediator moet voldoen. Dit verhoogt de kwaliteit van mediators en zet aan tot verdere professionalisering. Frank Mediation sluit hierop aan. Volgens de NMv is mediation bij ieder conflict een geschikt alternatief voor de rechtsgang en toe te passen in bijna iedere sector van bedrijfsleven, overheid of bij geschillen tussen particulieren.

Weet van mijn team 

Achter de schermen werkt er nog een heel team mee van ervaren professionals op verschillend gebied.

Zo zijn Roel ter Weele en John Paul Akkerman verantwoordelijk voor het financieel deel. Deze belangrijke taak draagt voor een groot deel bij aan de oplossing van de kwestie. Denk hierbij aan financiele planning en hypotheken. Harold Klopman is verantwoordelijk voor de verzekeringen. Zij gaan voor kwaliteit. Dat wil zeggen dat je met twee cijfers achter de komma waar je aan toe bent. Caroline Muller, kinder- en oudercoaching vraag ik als er specialistische aandacht aan kinderen die bij een echtscheiding moet worden besteed. Een zeer professionele kracht. Mr. A.P.P.D. Rouwet is advocaat en bewaakt de juridische correctheid van de stukken.

 Frank Zuijdweg is eigenaar van Frank Mediation, hulp bij conflicten. 

Hiermee zijn de emotionele-, juridische- en financiële aspecten bij Frank Mediation afgedekt. Daarnaast zijn er nog een aantal medewerkers achter de schermen die betrokken zijn bij bedrijfsmatige kant van Frank Mediation, hulp bij conflicten. Als cliënt van Frank Mediation heeft u daar niets mee te maken.

Heb je nog vragen?

Frank Mediation

Neem dan contact op. Ik antwoord direct en als dat even niet kan, antwoord ik binnen 24 uur nadat je de vraag hebt gesteld. Ik antwoord telefonisch of per e-mail. 

Je kan bellen of - nog beter - het contactformulier invullen.