Frank.frankmediation.nl
Shares

Met de juiste aanpak naar een structurele oplossing

Shares
structurele oplossing

Met de juiste begeleiding naar een structurele oplossing

Niemand zit erop te wachten, maar een echtscheiding kan onvermijdelijk zijn. In dat geval is het belangrijk de juiste begeleiding te zoeken en samen tot een goede afronding te komen. Frank Zuijdweg is zijn bedrijf Frank Mediation begonnen, omdat hij mensen graag in hun kracht zet. "Dan komt er een oplossing voor het conflict, eerlijk en goed houdbaar."  

More...

Klik op onderstaande link en je kan het gehele artikel lezen. Het staat onder aan de pagina van de Stedendriehoek.

"Als mensen op het punt zijn gekomen dat de relatie moet worden afgerond, dan moet dit vooral zeer zorgvuldig gebeuren. Bij een echtscheiding worden zaken geregeld die direct van invloed zijn op iemands leven. Hoe beter dat geregeld is, hoe "makkelijker" iemand naar de toekomst kan kijken en hoe minder negatieve invloed het heeft op het leven zonder elkaar. 

Mediation is geen relatietherapie, maar ik help mee om alles in het juiste perspectief te zetten, iets wat heel belangrijk is om verder te kunnen. Ik weet uit eigen ervaring hoe mensen zich kunnen voelen in een scheidingsproces. Ik ken de pijn. Het vraagt moed om problemen eerlijk onder ogen te zien en verantwoordelijkheid te nemen. Als professionele mediator help ik daarbij". 

Frank Mediation is aangesloten bij de beroepsvereniging ADR.

"Het mooiste compliment dat ik wel eens hoor van mijn klanten, is dat zij zelf tot creatieve oplossingen zijn gekomen en hun problemen hebben aangepakt. Mijn rol als onafhankelijke deskundige komt dan optimaal naar boven. Ik ben mediator en help waar ik kan. Dat is mijn taak: werken aan een structurele oplossing en de onderkant van de ijsberg bovenhalen". 

Voor meer info, zie de website www.frankmediation.nl.

Hier zijn naast de diensten en werkwijze van Frank, ook de tarieven te vinden. Frank is ook bereikbaar via e-mail frank@frankmediation.nl en telefoon 06-510 000 73.   

About the Author Frank

In mijn werk houd ik mij bezig met familiekwesties en arbeidsgeschillen. De familiekwesties hebben voornamelijk betrekking op echtscheidingen en erfeniskwesties. De arbeidsgeschillen gaan over spanningen op het werk en (het afwenden van) ontslagprocedures. Ik ben geregistreerd bij de (inter-)nationaal erkende beroepsvereniging voor mediators, onderhandelaars, conflictcoaches en arbiters, genaamd het ADR (Alternative Dispute Resolution).

follow me on:

Leave a Comment: